Forventningsafstemning – Film

Forventingsafstemning film

Skal i øvrigt helst ses i biografen

Netflix-detoxen, som jeg refererede til i tidligere indlæg, er primært rettet mod serier, særligt dem som jeg har set mere end 5 gange. Så film er a-okay, jeg fortrækker dog at se dem i biografen – meeeen, der viser de jo ikke de gode gamle, som ikke kan ses for ofte.

Jeg kan altid fælde en tåre, når Rhett Butler faktisk ikke gir’ en fuck for, hvad dælen Scarlett skal stille op, når Julia Roberts redder Richard Gere tilbage og når Scar, det møgdyr, lader Simba tro, at han er skyld i sin fars død… Og gråd er jo, som nævnt, et adelsmærk i min bog.

Andre film jeg har set og elsket

Ondskabens øjne, Goodbye Lenin, Op på fars hat, La la land, Moulin Rouge, The sound of music (ja, jeg synes musicals er pragtfuldeOg mit indlevelses niveau er ”2 die 4”). Dogville og Nyphomaniac  (nu tror du måske, at jeg er er Von Trierfil, men det holder ikke heeelt, jeg synes Melancholia var ret so-so. Dancer in the dark har jeg end ikke kunne holde mig vågen til). 10 things I hate about you, Pulp Fiction, Festen, Old boy, Blinkende Lygter og The Notebook. The Matrix (jeg fatter vitterligt ikke, hvorfor jeg kunne lide dem, de passer SLET ikke til mig). Dyrelægens plejebørn, Den eneste ene, Livet er smukt og Den fabelagtige Amélie fra Montmartre (Hvis jeg måtte være et andet menneske, ville jeg være hende <3). Og selvfølgelig Baronessen fra benzintanken, læs mere om mit Ghita crush her <3

Andre film jeg har set og hadet

Til gengæld vil jeg hellere rulle mig nøgen i et karktusbed end gense Ghost og Dirty dancing (det var de virkelig kontroversielle). Swinger, Borat, Ringens Herre 1-2-3. James Bond (jeg ved ikke, hvilke af dem jeg har set, men de var begge enormt kedelige). Ting med Chaplin, Good Will Hunting, Blade runner og Jaws (I sidst nævnte ønskede jeg mest af alt, at en af de forpulede hajer ville hoppe ud af skærmen for at æde mig! Mine lidelser syntes endeløse)

Jeg er, som nævnt andet steds, flerårigt medlem af Biografklub Danmark, og det er fedt, for man får set en del film, man ellers ikke ville have set. Men ærlig talt, ser man også en del film, man aldrig burde have set. Først inde for de seneste par år, har mit side-kick, Majse, og jeg dog fundet modet til, at pjække for de film, der ser allerringest ud!!

 

Skriv et svar